MEDICTINEDIC APS
+45 76940877
  
  MedicTinedic og Cutrin
 
  Gode engangshandsker er ikke kun forbeholdt sundhedsfagligt personale - det vil en stor del af landets frisører nu erfare efter indgåelse af distributionsaftale mellem MedicTinedic og en af Danmarks førende grossister af frisørartikler, Cutrin Danmark A/S i Lystrup ved Århus.

"Test af MedicTinedics Ultra Nitrile handsker har vist, at farven ikke trænger igennem handsken, og dermed er handskerne et interessant alternativ til grimme fingre. Nitrilhandsken beskytter samtidig bedre mod de kemikalier, der indgår i en frisørs daglige arbejde, og vi slår dermed to fluer med et smæk, idet arbejdssikkerheden i salonen også højnes" udtaler Direktør Preben Munch, Cutrin Danmark A/S.

Cutrin Danmark A/S er en grossistvirksomhed der med 28 ansatte, heraf 14 sælgere, betjener de danske frisører, og er førende leverandør af bl.a. hårplejeprodukter til disse. Blandt de mest kendte produkter er Bio+ serien, til behandling af hovedbundsproblemer, Trevor Sorbie hårplejeserier og SCC hårfarver, udviklet specielt til de nordiske hårtyper samt ID Hair Mud Wax og Mud Clay, som er nogle af de mest solgte styling-produkter på markedet.
 
 

  Alle nyheder
 
  Mariannes dagbog: del 2
Mariannes dagbog
Scandefa 2007!
Sikkerhedsskanyle
Vejlemessen 2006
Artikler om Beyond
Scandefa 2006
Nye produkter
Beyond: mest effektiv
Donation
Beyond i Dubai
Beyond i Sao Paulo
Malene Hasselblad
Beyond Tandblegning
IDS 2005 i Cologne
MedicTinedic og Cutrin
Leverance til Jordan
Steril afdækning
Scandefa 2005
Pjece om piercing
MedicTinedic og Asetek
Medica messen 2004
MedicTinedic og Hewa

 
 
 

      
MEDICTINEDIC APS - COPYRIGHT 2003-2007