MEDICTINEDIC APS
+45 76940877
  
  Scandefa 2005
 
  Tiden nærmer sig for Scanddefa og DTF's årskursus.

MedicTinedic ApS udstiller på messen og byder såvel nye som gamle kunder velkomne på stand B5-007 hvor vi bl.a præsenterer softlasere fra BTL og vores nye DentLine serie af håndinstrumenter. Vi markerer etåret for vores aktiviteter i Danmark med deltagelse i Scandefa 2005 og med os på messen har vi vores kendte ULTRA handskeserie samt vores sterile ProTouch handske.

Men Scandefa er meget mere end handsker... For første gang præsenterer vi vores DentLine serie af ikke mindre end 56 forskellige håndinstrumenter i eksklusivt forarbejdet japansk stainless steel. Instrumenterne er udvalgt i samarbejde med danske klinikker, og vi kan garantere en uovertruffen kvalitet til markedets bedste priser - med garanti! Vi medbringer også taburetter fra vores agentur på Firm ‘n' Fold. Igen er der tale om produkter af højeste kvalitet til rigtigt gode priser.

Siden 1991 har MedicTinedics ejer og direktør, Lars Sandrini, beskæftiget sig med akupunktur. Såvel fra familiens klinik i Varde, som gennem vores søsterselskab AcupunctureShop.com, er Lars respekteret for sin viden og gode resultater med akupunktur. Lars træffes på vores stand den 10. - 11. marts, hvor han demonstrerer softlasere fra vores agenturer på BTL og Sedatelec.

God messe!
 
 

  Alle nyheder
 
  Mariannes dagbog: del 2
Mariannes dagbog
Scandefa 2007!
Sikkerhedsskanyle
Vejlemessen 2006
Artikler om Beyond
Scandefa 2006
Nye produkter
Beyond: mest effektiv
Donation
Beyond i Dubai
Beyond i Sao Paulo
Malene Hasselblad
Beyond Tandblegning
IDS 2005 i Cologne
MedicTinedic og Cutrin
Leverance til Jordan
Steril afdækning
Scandefa 2005
Pjece om piercing
MedicTinedic og Asetek
Medica messen 2004
MedicTinedic og Hewa

 
 
 

      
MEDICTINEDIC APS - COPYRIGHT 2003-2007