MEDICTINEDIC APS
+45 76940877
  
  Donation
 
  MedicTinedic ApS donerede sidste år noget forskelligt medicinsk udstyr til et Indisk hospital, og vi har netop modtaget følgende tilbagemelding:

"... Hospitalet var stor med sine 100 læger og 200 sygeplejersker. Hver dag så disse 100 læger omkring 1500 ambulante patienter samtidig med at hospitalet skulle køre. Hele hospitalet var præget af en utrolig uselvisk ånd. Alle uanset status eller økonomi blev set den dag de dukkede op på hospitalet. Hvis en operation blev skønnet nødvendig, blev man allerede opereret ca.3 dage efter man første gang havde set en læge. Det kunne det danske sundhedssystem vist nok lære meget af.

Ledelsen fik det til at køre på trods af meget få midler. Meget blev genbrugt (de donerede handsker fra jer er nok stadig i brug for 30 gang), mens andet blev udnyttet på en ny måde, så det var mere prisbilligt. Fx brugte man små stykker opklippede katetre til banding af hæmorider. Man tror det ikke før man har set det.

Ja jeg kunne blive ved, men mit egentlige ærinde er selvfølgelig at sige en tak på hospitalet og mine vegne for de donerede medicinske ting. Behovet var enormt og det var meget tiltrængt..."

Vi takker for de pæne ord, og ønsker alt mulig held og lykke til både personalet såvel som patienterne.
 
 

  Alle nyheder
 
  Mariannes dagbog: del 2
Mariannes dagbog
Scandefa 2007!
Sikkerhedsskanyle
Vejlemessen 2006
Artikler om Beyond
Scandefa 2006
Nye produkter
Beyond: mest effektiv
Donation
Beyond i Dubai
Beyond i Sao Paulo
Malene Hasselblad
Beyond Tandblegning
IDS 2005 i Cologne
MedicTinedic og Cutrin
Leverance til Jordan
Steril afdækning
Scandefa 2005
Pjece om piercing
MedicTinedic og Asetek
Medica messen 2004
MedicTinedic og Hewa

 
 
 

      
MEDICTINEDIC APS - COPYRIGHT 2003-2007